- Încingeți uleiul într-o oală și adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul.
- Mențineți pe foc, amestecând ocazional pentru 1-2 minute, până când începe să emane parfum.
- Adăugați stocul, păstârnacul, morcovii, țelina apio, napii și sarea.
- Aduceți supa în punctul de fierbere.
- Mențineți pe foc pentru aproximativ 20 de minute, până când legumele sunt moi.
- Rupeți carnea de pui gătita la rotisor, în fâșii.
- Adăugați carnea împreună cu mazărea și prazul.
- Gătiți pentru încă 3-4 minute.
- Serviți supa caldă cu pâine prăjită.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 2 linguri ulei măsline
- 1 ceapă roșie, tăiată felii
- 3 căței de usturoi, tocați fin
- 3 linguri ghimbir ras
- 1 l stoc legume
- 2 păstârnaci, curățați și tocați
- 2 morcovi, tocați
- 2 tije apio, tocate
- 1 nap mărime medie, curățat și tocat
- 1/2 linguriță sare
- 900 g carne de pui la rotisor
- 70 g mazăre congelată
- 4 fire ceapă verde, tocată
- 1 fir praz tocat
Testează o supă îndrăzneață și incredibil de aromată.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu