Supe și ciorbe

Supa de pui cu ghimbir

  1. Încingeți uleiul într-o oală și adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul.
  2. Mențineți pe foc, amestecând ocazional pentru 1-2 minute, până când începe să emane parfum.
  3. Adăugați stocul, păstârnacul, morcovii, țelina apio, napii și sarea.
  4. Aduceți supa în punctul de fierbere.
  5. Mențineți pe foc pentru aproximativ 20 de minute, până când legumele sunt moi.
  6. Rupeți carnea de pui gătita la rotisor, în fâșii.
  7. Adăugați carnea împreună cu mazărea și prazul.
  8. Gătiți pentru încă 3-4 minute.
  9. Serviți supa caldă cu pâine prăjită.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

supa_de_pui_cu_ghimbir.jpg

  • 2 linguri ulei măsline
  • 1 ceapă roșie, tăiată felii
  • 3 căței de usturoi, tocați fin
  • 3 linguri ghimbir ras
  • 1 l stoc legume
  • 2 păstârnaci, curățați și tocați
  • 2 morcovi, tocați
  • 2 tije apio, tocate
  • 1 nap mărime medie, curățat și tocat
  • 1/2 linguriță sare
  • 900 g carne de pui la rotisor
  • 70 g mazăre congelată
  • 4 fire ceapă verde, tocată
  • 1 fir praz tocat
Testează o supă îndrăzneață și incredibil de aromată.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE