Home » Supe și ciorbe » Supa de pui cu tortellini
Supe și ciorbe

Supa de pui cu tortellini

1.Pune puiul la fiert în 2,5 l de apă şi ia spuma care se formează.

2.După un sfert de oră, adaugă legumele şi pune o linguriţă cu sare şi 10 boabe de piper. Acoperă şi lasă să fiarbă la foc mic până carnea se desprinde de pe oase.

3.Strecoară zeama într-un alt vas şi, în funcţie de gust, adaugă în ea bucăţi de morcovi şi carne.

4.Între timp, fierbe pastele tortellini cu brânză conform instrucţiunilor producătorului, scurge-le şi adaugă-le în supa de pui strecurată.

5.Serveşte supa de pui cu tortellini, felii de morcovi, carne fiartă şi pătrunjel verde deasupra.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

supa_de_pui_cu_tortellini-mi.jpg

1 pui

1 pachet cu paste tortellini cu brânză

2 morcovi

1 ţelină

1 păstârnac

1 pătrunjel rădăcină

1 ardei gras mic

1 ceapă

pătrunjel verde

boabe de piper

sare

 

Ai pregătit-o-o cu găluşti sau tăiţei de casă, dar supa de pui este la fel de deliciosă, chiar inedită, şi dacă o serveşti cu tortellini cu brânză.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.