1.Pune puiul la fiert în 2,5 l de apă şi ia spuma care se formează.
2.După un sfert de oră, adaugă legumele şi pune o linguriţă cu sare şi 10 boabe de piper. Acoperă şi lasă să fiarbă la foc mic până carnea se desprinde de pe oase.
3.Strecoară zeama într-un alt vas şi, în funcţie de gust, adaugă în ea bucăţi de morcovi şi carne.
4.Între timp, fierbe pastele tortellini cu brânză conform instrucţiunilor producătorului, scurge-le şi adaugă-le în supa de pui strecurată.
5.Serveşte supa de pui cu tortellini, felii de morcovi, carne fiartă şi pătrunjel verde deasupra.
credit foto: Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
1 pui
1 pachet cu paste tortellini cu brânză
2 morcovi
1 ţelină
1 păstârnac
1 pătrunjel rădăcină
1 ardei gras mic
1 ceapă
pătrunjel verde
boabe de piper
sare
Ai pregătit-o-o cu găluşti sau tăiţei de casă, dar supa de pui este la fel de deliciosă, chiar inedită, şi dacă o serveşti cu tortellini cu brânză.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu