Home » Supe și ciorbe » Supă de roşii cu găluşte de griș
Supe și ciorbe

Supă de roşii cu găluşte de griș

1. Taie legumele și pune-le la fiert în apă cu sare. Când sunt aproape fierte, adaugă roșiile cu tot cu suc. Lasă să fiarbă la foc potrivit.

2. Bate spumă albușurile cu sare. Adaugă gălbenușurile frecate cu uleiul și amidonul. Presară grișul, amestecând energic.

3. Cu ajutorul unei linguriţe, pune din compoziţie mici găluști. Lasă pe foc până ce găluștile se ridică la suprafaţă și sunt bine fierte.

4. Oprește apoi focul și acoperă oala, pentru a se mai umfla găluștele. Servește cu smântână și puţină verdeaţă tocată.

 

Ciorba de vacuta

Poza principala

supa_mica.jpg

3 cutii roşii în bulion

2 morcovi

2 rădăcină de pătrunjel

2 păstârnac

2 cepe

1 ardei graşi

2 cartofi

100 g smântână

1 legătură de pătrunjel

sare

 

pentru găluște

2 ouă

7 linguri cu griş

1 linguriţă cu amidon

1 lingură cu ulei

 

Supă cu găluşte de griș

Usor de pregatit si cu putine calorii, supa de rosii cu galuste de gris este potrivita si in diete.
Numar de portii
4
Calorii
205
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE