1. Taie legumele și pune-le la fiert în apă cu sare. Când sunt aproape fierte, adaugă roșiile cu tot cu suc. Lasă să fiarbă la foc potrivit.
2. Bate spumă albușurile cu sare. Adaugă gălbenușurile frecate cu uleiul și amidonul. Presară grișul, amestecând energic.
3. Cu ajutorul unei linguriţe, pune din compoziţie mici găluști. Lasă pe foc până ce găluștile se ridică la suprafaţă și sunt bine fierte.
4. Oprește apoi focul și acoperă oala, pentru a se mai umfla găluștele. Servește cu smântână și puţină verdeaţă tocată.
Poza principala
Galerie foto
3 cutii roşii în bulion
2 morcovi
2 rădăcină de pătrunjel
2 păstârnac
2 cepe
1 ardei graşi
2 cartofi
100 g smântână
1 legătură de pătrunjel
sare
pentru găluște
2 ouă
7 linguri cu griş
1 linguriţă cu amidon
1 lingură cu ulei
Usor de pregatit si cu putine calorii, supa de rosii cu galuste de gris este potrivita si in diete.
Numar de portii
4
Calorii
205
Facebook Comments
Adaugă comentariu