Home » Supe și ciorbe » Supa de rosii cu lapte de cocos
Supe și ciorbe

Supa de rosii cu lapte de cocos

Foto
Thinkstock/ getty images
Cea mai bună supă de roșii, combinată cu consistența laptelui de cocos ce îi conferă un plus de aromă.
supa_de_rosii_cu_lapte_de_cocos.jpg

Dificultate; ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 3 conserve de roșii ( 400 g fiecare )
  • 2 căței usturoi
  • 1 ceapă
  • 200 ml lapte de cocos
  • 50 ml vin alb ( opțional )
  • 1 mână busuioc
  • 3 linguri ulei măsline
  • sare
  • piper măcinat

 Modalitate de preparare: 

  1. Căliți ceapa împreună cu usturoiul tocate mărunt în 3 linguri cu ulei de măsline.
  2. Dacă folosiți vin acum este momentul să îl adăugați în oală.
  3. Dacă nu, adăugați direct roșiile di conservă și lăsați să fiarbă pentru 10  minute, la foc potrivit și cu capacul pus.
  4. La final adăugați busuiocul tocat și încorporați laptele de cocos. 
  5. Treceți supa prin blender pentru a avea o textură cremoasă.
  6. Serviți supa caldă sau rece. 

 

Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE