Foto
Thinkstock/ getty images
Cea mai bună supă de roșii, combinată cu consistența laptelui de cocos ce îi conferă un plus de aromă.

Dificultate; ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 3 conserve de roșii ( 400 g fiecare )
- 2 căței usturoi
- 1 ceapă
- 200 ml lapte de cocos
- 50 ml vin alb ( opțional )
- 1 mână busuioc
- 3 linguri ulei măsline
- sare
- piper măcinat
Modalitate de preparare:
- Căliți ceapa împreună cu usturoiul tocate mărunt în 3 linguri cu ulei de măsline.
- Dacă folosiți vin acum este momentul să îl adăugați în oală.
- Dacă nu, adăugați direct roșiile di conservă și lăsați să fiarbă pentru 10 minute, la foc potrivit și cu capacul pus.
- La final adăugați busuiocul tocat și încorporați laptele de cocos.
- Treceți supa prin blender pentru a avea o textură cremoasă.
- Serviți supa caldă sau rece.
Facebook Comments
Adaugă comentariu