Home » Supe și ciorbe » Supa de rosii cu lapte
Supe și ciorbe

Supa de rosii cu lapte

1. Caliti ceapa si usturoiul in ulei. Adaugati rosiie decojite si strecurate, concentratul de legume si apa.
Lasati sa fiarba pentru 5 minute. Asezonati.

2. Fierbeti laptele si bateti-l pana prinde densitate. Puneti amestecul in supa impreuna cu frunzele de busuioc.

Poza principala

h_00410460_mica.jpg

1 ceapa, taiata
1 catel de usturoi, taiat
1 lingura ulei
400 g rosii
2 cuburi concentrat legume + 600 ml apa
1/2 lingurita sare
1 praf de piper
Topping:
200 ml lapte
verdeata proaspata

Este o reteta ideala pentru zilele racoroase de toamna, o supa gustoasa si satioasa, plina de vitamine.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE