Home » Supe și ciorbe » Supă de roşii cu zarzavat
Supe și ciorbe

Supă de roşii cu zarzavat

1. Opărește 2-3 minute roșiile și lasă-le puţin la răcit. Taie morcovii rondele, ardeii cubuleţe, ceapa las-o întreagă și pune totul la fiert în apă cu sare, împreună cu mazărea.

2. Decojește roșiile și dă-le prin strecurătoare până ce obţii sucul vârtos. Adaugă-l în supa de rosii după ce verifici dacă morcovul e aproape fiert și adaugă după vreo 10 minute pastele și porumbul.

3. Când sunt fierte toate, stinge focul și adaugă busuiocul și pătrunjelul tocat.

 

Ciorbă de roșii

Poza principala

supa_de_rosii_cu_legume_mica.jpg

2 kg roşii

1 ceapă

2 morcovi

2 ardei graşi

1 lingură mazăre

1 lingură porumb

50 g paste spirale

pătrunjel

busuioc

sare

 

Supa de rosii si ardei grasi cu pesto

Hrănitoare și plină de vitamine, supa de roșii cu zarzavat este potrivită pentru toți ai casei.
Numar de portii
10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.