1. Opărește 2-3 minute roșiile și lasă-le puţin la răcit. Taie morcovii rondele, ardeii cubuleţe, ceapa las-o întreagă și pune totul la fiert în apă cu sare, împreună cu mazărea.
2. Decojește roșiile și dă-le prin strecurătoare până ce obţii sucul vârtos. Adaugă-l în supa de rosii după ce verifici dacă morcovul e aproape fiert și adaugă după vreo 10 minute pastele și porumbul.
3. Când sunt fierte toate, stinge focul și adaugă busuiocul și pătrunjelul tocat.
Poza principala
Galerie foto
2 kg roşii
1 ceapă
2 morcovi
2 ardei graşi
1 lingură mazăre
1 lingură porumb
50 g paste spirale
pătrunjel
busuioc
sare
Supa de rosii si ardei grasi cu pesto
Hrănitoare și plină de vitamine, supa de roșii cu zarzavat este potrivită pentru toți ai casei.
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu