Supe și ciorbe Vegetarian & vegan

Supa de rosii egipteana

Foto
Thinkstock/ getty images
Supa de roșii este o alegere nu doar sănătoasă ci și foarte gustoasă. Mai ales această rețetă.
supa_de_rosii_egipteana.jpg

Timp de preparare: rapid

Dificultate: ușor

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 lingură unt
  • 1 ceapă galbenă mică, tocată mărunt
  • 1 cățel usturoi
  • 113 g ardei kapia
  • 500 g roșii proaspete
  • 560 ml supă de legume
  • 1/2 linguriță praf chilli
  • 1/4 linguriță boia de ardei
  • 1 limetă, feliată
  • sare
  • piper 

 Modalitate de preparare: 

  1. Într-o oală mai mare puneți untul să se topească.
  2. Adăugați ceapa și usturoiul, apoi gătiți la foc potrivit până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
  3. Adăugați ardeiul kapia tăiat mărunt și roșiile decojite.
  4. Fierbeți pentru 10 minute.
  5. Adăugați supa de legume, praful de chili, boiaua de ardei și mențineți pe foc pentru înca 5 minute.
  6. Cu un blender pasați până când obțineți un piure fin.
  7. Adăugați sare și piper după gust.
  8. Serviți supa caldă cu felii de limetă.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE