Supe și ciorbe Vegetarian & vegan

Supa de rosii egipteana

Foto
Thinkstock/ getty images
Supa de roșii este o alegere nu doar sănătoasă ci și foarte gustoasă. Mai ales această rețetă.
supa_de_rosii_egipteana.jpg

Timp de preparare: rapid

Dificultate: ușor

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 lingură unt
  • 1 ceapă galbenă mică, tocată mărunt
  • 1 cățel usturoi
  • 113 g ardei kapia
  • 500 g roșii proaspete
  • 560 ml supă de legume
  • 1/2 linguriță praf chilli
  • 1/4 linguriță boia de ardei
  • 1 limetă, feliată
  • sare
  • piper 

 Modalitate de preparare: 

  1. Într-o oală mai mare puneți untul să se topească.
  2. Adăugați ceapa și usturoiul, apoi gătiți la foc potrivit până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
  3. Adăugați ardeiul kapia tăiat mărunt și roșiile decojite.
  4. Fierbeți pentru 10 minute.
  5. Adăugați supa de legume, praful de chili, boiaua de ardei și mențineți pe foc pentru înca 5 minute.
  6. Cu un blender pasați până când obțineți un piure fin.
  7. Adăugați sare și piper după gust.
  8. Serviți supa caldă cu felii de limetă.
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE