1. Taie ceapa marunt si caleste-o în ulei împreuna cu usturoiul taiat rondele.
2. Adauga sucul de rosii si supa de pui si lasa sa fiarba, 40-45 de minute. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
3. Între timp, fierbe pastele în apă cu sare, apoi lasă-le la scurs într-o sită.
5. Servește supa de roșii cu fidea și pătrunjel tocat fin.
Supă de roşii cu zarzavat
Poza principala
Galerie foto
450 ml supa de pui
1 litru suc de rosii
200 g fidea
1 cațel de usturoi
1 ceapă
1 lingura cu ulei de masline
1 legatura de patrunjel
sare
piper
Supa de rosii cu pancetta
Delicioasa si usor de pregatit, supa de rosii cu fidea va fi pe placul celor mici si mari.
Numar de portii
4
Calorii
105
Facebook Comments
Adaugă comentariu