Home » Supe și ciorbe » Supă de rosii rapidă
Supe și ciorbe

Supă de rosii rapidă

1. Taie ceapa marunt si caleste-o în ulei împreuna cu usturoiul taiat rondele.

2. Adauga sucul de rosii si supa de pui si lasa sa fiarba, 40-45 de minute. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

3. Între timp, fierbe pastele în apă cu sare, apoi lasă-le la scurs într-o sită.

5. Servește supa de roșii cu fidea și pătrunjel tocat fin.

 

Supă de roşii cu zarzavat

Poza principala

supa_mica.jpg

450 ml supa de pui

1 litru suc de rosii

200 g fidea

1 cațel de usturoi

1 ceapă

1 lingura cu ulei de masline

1 legatura de patrunjel

sare

piper

 

Supa de rosii cu pancetta

Delicioasa si usor de pregatit, supa de rosii cu fidea va fi pe placul celor mici si mari.
Numar de portii
4
Calorii
105
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.