1. Incalzeste zeama intr-o oala. Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si adauga ceapa si rosiile. Prajeste timp de 10 minute.
2. Pune amestecul de rosii intr-un blender, dupa care toarna-l in zeama. Adauga painea si usturoiul. Acopera oala si lasa la fiert timp de 45 de minute. Amesteca din cand in cand.
3. Asezoneaza cu sare si piper.
Poza principala
1,5l de zeama de legume
60ml de ulei de masline
1 ceapa, taiata marunt
1kg de rosii foarte coapte, taiate, cu coaja
1 paine ciabatta de 30cm, fara coaja si taiata in bucati
3 catei de usturoi, taiati marunt
Sare si piper negru
De retinut ca aceasta supa nu se congeleaza. De asemenea, poti pastra coaja de ciabatta pentru alte retete pe care le incerci.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu