Home » Supe și ciorbe » Supa de rosii
Supe și ciorbe

Supa de rosii

Se caleste ceapa in putin ulei de masline. Se pune si morcovul, dat pe razatoare, apoi se pune orezul.

Se calesc cateva minute dupa care se adauga apa, suc de rosii si rosiile curatate de pielita si pasate. Se lasa la fiert 20-30 min pana cand orezul este moale.

Se pune usturoiul, sarea, piperul si verdeata. Supa de rosii se serveste atat calda cat si rece, stropita cu putin ulei de masline si cu ceva ardei iute taiat marunt daca va place mai picanta.

Descopera si alte retete din Raftul Bunicii:

Cartofi „prajiti” la cuptor

Ratatouille + Musaka = Love

Saorma

Poza principala

p1030534_mica.jpg

o cutie de 1l suc de rosii
2-3 rosii coapte bine (optional)
1 morcov
o ceapa
o cana de orez
2-3 cani de apa
cativa catei de usturoi
patrunjel, oregano, busuioc
sare, piper, ulei de masline

Raftul Bunicii ne da reteta perfecta pentru supa de rosii.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Comentarii

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • […] o portie de supa de rosii sau salata din doua rosii cu branza (50 g) ori salata din doua oua fierte + doua rosii […]

  • […] Supa de rosii este foarte bogata in proteine, glucide, dar si in antioxidanti si fibre, elemente esentiale pentru sanatatea intregii familii. […]