1. Prajeste ceapa si telina in ulei. Adauga zeama de pui sau de vita si lasa la fiert timp de 15 minute.
2. Pune amestecul la blender impreuna cu sfecla. Lasa-l sa se raceasca inainte sa-l pui la frigider.
3. Adauga sucul de lamaie si asezoneaza.
4. Pune patrunjelul si arpagicul in smantana.
5. Pentru a servi, pune supa de sfecla rosie in castroane si deasupra plaseaza cateva felii groase de cartof si smantana cu ierburi.
Poza principala
2 cepe mari, taiate
2 tulpini de telina, taiate
1 lingura ulei de masline
500g de sfecla rosie fiarta, taiata marunt
3 cani de zeama de pui sau de vita
1 lingura de suc de lamaie
Sare de mare si piper negru
1 lingura de patrunjel tocat
1 lingura de arpagic, taita marunt
250g de smantana
Pentru servire
Cartofi fierti, taiati
Iata o supa cu sfecla rosie irezistibla, nu doar pentru culoarea hipnotizanta, dar mai ales pentru gustul desavarsit.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu