Home » Supe și ciorbe » Supa de somon cu branza
Supe și ciorbe

Supa de somon cu branza

1.Într-o oală, încinge untul şi sotează ceapa şi usturoiul. Când sunt gata, adaugă sare şi piper, morcovul şi cartofii tăiaţi cubuleţe, porumbul şi apa. Acoperă şi lasă să fiarbă până legumele s-au pătruns.

2.Dizolvă făina şi crema de brânză în lapte, treptat, pentru a nu se forma cocoloaşe şi toarnă amestecul în supă împreună cu somonul perpelit pe un grătar încins 2 minute, apoi tăiat.

3.Lasă să fiarbă 5-8 minute, dă deoparte şi adaugă zeama şi coaja de lămâie, sare şi piper după gust. Serveşte supa de somon cu brânză cu pătrunjel/mărar verde tocat fin.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

supa_de_somon_cu_branza_mi.jpg

375 g somon proaspăt

1 lingură cu unt

1 ceapă tocată fin

1 căţel de usturoi

1 morcov mic

2 cartofi potriviţi

1 cutie mică cu porumb

2 linguri rase cu făină

500 ml apă

500 g lapte

200 g cremă de brânză

3 linguri cu zeamă de lămâie

1 linguriţă cu coajă rasă de lămâie

pătrunjel verde

sare, piper

O supă de somon bogată, hrănitoare, perfectă pentru a o servi împreună cu familia la o masă de duminică.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.