Home » Supe și ciorbe » Supa de somon
Supe și ciorbe

Supa de somon

  1. Curăţă şi taie cuburi morcovii şi cartofii, iar prazul feliază-l. 
  2. Încinge supa limpede de legume şi când stă să dea în clocot, adaugă legumele şi un praf de sare, după gust.
  3. Când legumele sunt aproape fierte, adaugă somonul tăiat şi firul de apio. Lasă-le să fiarbă 4-5 minute, apoi adaugă în oală amestecul de lapte şi smântână şi mai lasă pe foc 5-6 minute.
  4. Dă deoparte, scoate apio, şi lasă să stea măcar un sfert de oră înainte de a servi mesenilor această supă de somon.

credit: Thinckstock

 

Sugestie

Pentru servire, foloseşte crutoane de casă din pâine neagră şi, în funcţie de gust, mărar verde tocat fin.

Poza principala

supa_de_somon_mi.jpg

500 g somon proaspăt

3 morcovi mici

500 g cartofi albi

1 fir de praz

1 fir de apio

1,5 l supă de legume

200 ml lapte dulce

200 ml smântână pentru gătit

sare de mare

piper alb

O supă surprinzătoare, dulceagă, uşoară, aromată şi foarte gustoasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE