1. Fierbe ouale tari. Pune-le in apa rece.
2. Caleste ceapa in unt intr-o oala. Adauga zeama de carne si asteapta sa dea in clocot. Adauga spanacul.
3. Combina smanatana si faina si pune mixtura in supa. Lasa la fiert timp de 5 minute. Asezoneaza cu sare si piper.
4. Amesteca ingredientele pentru crema.
5. Serveste supa de spanac cu crema de somon, oua taiate in jumatate si painea de casa.
Poza principala
2 oua
1 ceapa taiata
½ lingura de unt
1l de zeama de carne
400g de spanac congelat taiat marunt
100ml de smantana
3 linguri de faina
Sare si piper
Crema de somon
50g de crema de branza
2 linguri de smantana
Sare
50g somon afumat
O supa cremoasa de spanac, gustoasa si cu un gust aparte datorita aromei de somon.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu