1. Topiti untul intr-o cratita si adaugati ceapa. Caliti la foc mediu pentru 5-7 minute, pana cand ceapa se inmoaie. Adaugati sparanghelul si caliti inca 4-5 minute, pana cand acesta se inmoaie. Turnati 450ml de apa fierbinte in cratita si amestecati. Adaugati concentratul de legume, acoperiti cratita si lasati supa sa fiarba pentru 15 minute, pana cand legumele se inmoaie.
2. Intre timp, pentru a face crema de hrean, amestecati sosul de hrean cu smantana.
3. Luati cratita de pe foc si pasati continutul, folosind un blender. Asezonati dupa gust. Daca supa e prea groasa, adaugati niste apa.
4. Reincalziti supa, daca e necesar, inainte de a o servi cu crema de hrean pe deasupra si patrunjel.
30g unt
1 ceapa medie, curatata si taiata
500g sparanghel, taiat
1 cub concentrat de legume
1 lingura sos de hrean
2 linguri de smantana
sare si piper
patrunjel, tocat
Adaugă comentariu