1. Incalziti untul intr-o tigaie si prajiti ceapa, ardeiul si ciupercile. Asezonati cu sare si piper negru proaspat macinat.
2. Amestecati faina de porumb cu apa si turnati peste amestecul cu ceapa. Adaugati stiuca si supa de pui si, amestecand continuu, aduceti la fierbere.
3. Reduceti flacara si lasati la fiert timp de 10 minute. Adaugati branza si smantana si asezonati dupa gust.
4. Serviti supa in boluri si garnisiti cu sare de lamaie, patrunjel si branza. Serviti cu paine.
30g unt
1 ceapa, taiata marunt
1/2 ardei verde
250g ciuperci taiate marunt
sare si piper negru proaspat macinat
30g faina de porumb
50ml apa calda
400g stiuca gatita sau afumata
750ml supa de pui
250g branza Cheddar sau mozzarella, rasa
250ml smantana
sare de lamaie, patrunjel taiat si extra branza pentru a garnisi
Adaugă comentariu