Carne de vită, tăiței de orez și legume. O supă minunată pentru toată familia.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Ingrediente:
- 100 g carne de vită
- 1-2 lingurițe ulei de susan
- 3 cepe verzi
- 1/2 ardei roșu
- 50 g tăiței de orez înmuiați în apă
- 1 linguriță ghimbir ras
- 1 linguriță sos de soia
- câteva picături ulei cu chilli
- 500 ml supă de carne
- sare
- piper măcinat
- 1 linguriță pătrunjel verde, tocat
Modalitate de preparare:
- Se încinge uleiul într-o cratiță, se adaugă carnea tocată mărunt și se prăjește bine.
- Ceapa verde se taie cuburi, ardeiul se toacă mărunt și se adaugă peste carne.
- Se călesc împreună.
- Completați cu ghimbirul și tăițeii de orez.
- Încorporați sosul de soia, uleiul aromatizat cu chilli și supa de carne.
- Condimentați cu sare și piper după gust și la final presărați pătrunjel.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu