Home » Supe și ciorbe » Supa de taitei
Supe și ciorbe

Supa de taitei

1. Prepara supa miso, urmand instructiunile de pe ambalaj.

2. In acest timp, pune taiteii la fiert in apa multa urmand instructiunile de pe ambalaj. Adauga fasolea si jumatate din morcovi in taitei cu 3 minute inainte de expirarea timpului de fiert. Dupa ce se inmoaie, scurge apa bine.

3. Pune taiteii, morcovii si fasolea intr-un castron de servire. Adauga spanacul si bucatile de nori. Toarna supa miso fierbinte. Adauga sosul de soia.

4. Serveste supa de legume cu taitei impreuna cu morcovii ramasi, ceapa verde si seminte de susan.

Taitei de casa cu salata de pui

Supa fina de mazare

Poza principala

h_00479290.jpg

2 plicuri de supa miso instant

125g de taitei vegetali

25g de fasole verde

1 morcov taiat marunt

Un manunchi de frunze proaspete de spanac, taiate marunt

2 bucati de nori prajite, rupte in parti mici

1-2 lingurite de sos de soia

1 ceapa verde, taiata marunt

Seminte de susan

Nu exista supa mai usor de facut. Asta si pentru ca se prepara cu supa miso instant si personalizata cu cateva ingrediente in plus. Nori este un tip de alga bogata in nutrienti minerali. Se gaseste in supermarketurile mari.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.