Home » Supe și ciorbe » Supa de vinete
Supe și ciorbe

Supa de vinete

1. Incalzeste uleiul intr-o oala mare si prajeste vinetele si ceapa pana se inmoaie. Adauga restul ingredientelor in afara de iaurt si patrunjel si lasa la fiert timp de 30 de minute.

2. Pune amestecul la blender si adauga iaurtul. Incalzeste si serveste imediat. Garniseste cu patrunjel proaspat.

Poza principala

h_00819040.jpg

30ml de ulei

2 vinete mari, decojite si taiate marunt

2 cepe, taiate marunt

5g de oregano proaspat taiat marunt

2 rosii mari, decojite si taiate marunt

2l de zeama de vita

30g de pasta de tomate

Sare si piper proaspat

125-200ml de iaurt simplu

Patrunjel proaspat taiat marunt pentru garnisire

Vinetele pot da o culoare neatractiva supei, de aceea poti adauga rosii pentru o nuanta rosie mult mai placuta.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.