Home » Supe și ciorbe » Supa de vita cu chilli si fasole
Supe și ciorbe

Supa de vita cu chilli si fasole

1. Setati cuptorul la 180 grade C.

2. Incalziti uleiul intr-o tigaie mai mare, adaugati ceapa si lasati pe foc cateva minute, apoi adaugati usturoiul si cubuletele de carne. Prajiti timp de 5 minute.

3. Asezonati si adaugati pudra chilli si chimionul. Amestecati si gatiti timp de doua minute. Adaugati rosiile, zeama de vita, dovleacul si otetul balsamic.

4. Aduceti totul la fierbere, apoi acoperiti si gatiti in cuptorul preincalzit timp de 2 ore, pana cand carnea este frageda. Adaugati fasolea si mai lasati putin sa se incalzeasca. Serviti cu patrunjel presarat deasupra, daca va place.

Poza principala

supa.jpg

1 lingura ulei de masline
1 ceapa, taiata marunt
2 catei de usturoi pisati
250g carne de vita taiata cubulete
sare si piper negru proaspat macinat
2 lingurite pudra chilli
1/2 lingurita chimion macinat
400g conserva rosii tocate
1.25L zeama de vita, fierbinte
350g dovleac, curatat, fara seminte, taiat cubulete
1 lingura otet balsamic
400g conserva fasole, scursa
1 lingura patrunjel proaspat, tocat (optional)

O supa hranitoare si picanta, buna pentru pranz.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.