1. Taie carnea în cubuleţe, spal-o în două ape și pune-o la fiert în trei litri de apă. Strânge spuma de trei ori.
2. Curăţă legumele, taie morcovul, ţelina, ceapa și rădăcina de pătrunjel în cubuleţe, iar varza toac-o în felii.
3. Pune la încins aproximativ trei linguri cu ulei și călește mai întâi ceapa, adaugă morcovul, pătrunjelul, ţelina și apoi stinge cu zeama în care fierbe carnea.
4. Pune bucăţile de vită și lasă totul să fiarbă. Cand carnea aproape a fiert, adaugă cartofii tăiaţi în cubuleţe și varza.
5. Când carnea și legumele sunt fierte stinge focul, aromatizează supa de vita cu verdeață tocată mărunt și pune capacul.
credit foto: © Milarka – Fotolia.com
Gulaș de fasole cu carne de vită
500 g carne de manzat
2 cartofi
1 ceapă
2 morcovi
1 rădăcină de pătrunjel
1 ţelină
1 varză albă mică
verdeață
ulei
sare
Adaugă comentariu