- Taie dovleceii în rondele și pune-i la fiert în 3,5 l apă.
- Adaugă orezul spălat bine în prealabil.
- Lăsați să fiarbă până când orezul este fiert.
- Curăță ceapa și morcovul.
- Taie-le mărunt și călește-le în 2 linguri cu ulei de măsline.
- Adăugați un polonic din supă în tigaie, lăsați încă 2 minute și turnați amestecul în oală.
- Serviți cu smântână și mărar tocat mărunt.
Credit Foto: Fotolia/ Comugnero Silvana
Poza principala
- 5 zucchini sau dovelcei
- 4 linguri orez
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 2 linguri ulei măsline
- 200 ml smântână
- 2 legături mărar verde
- sare
- piper
O supă delicioasă cu ingrediente de sezon, perfectă pentru masa de prânz în familie.
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu