1.Curăţă sfecla și tai-o cubuleţe. Pune-o la fiert în aproximativ 3 l de apă. Separat, curăţă ceapa și adaug-o în supa de sfeclă. Acoperă vasul și lasă să fiarbă la foc moderat. După 40 de minute, pune un praf de sare, zahărul și oţetul. La final, scoate ceapa și lasă să mai dea în câteva clocote. Servește cu smântână.
2.Curăţă sfecla și tai-o cubuleţe. Pune-o la fiert în aproximativ 3 l de apă.
3.Separat, curăţă ceapa și adaug-o în supa de sfeclă. Acoperă vasul și lasă să fiarbă la foc moderat.
4.După 40 de minute, pune un praf de sare, zahărul și oţetul. La final, scoate ceapa și lasă să mai dea în câteva clocote. Servește cu smântână.
Poza principala
Galerie foto
1 kg sfeclă roșie
1 lingură cu zahăr
1 pahar cu smântână
2 linguri cu oţet
1 ceapă
sare
O supă sănătoasă şi uşor de preparat.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu