Home » Supe și ciorbe » Supă dreasă de cartofi
Supe și ciorbe

Supă dreasă de cartofi

1. Curăţă ceapa, morcovii, ţelina și rădăcina de pătrunjel. Taie-le în cubuleţe nu foarte mici și pune-le la fiert în apă cu un praf de sare și o lingură cu ulei.

2. Când sunt aproape fierte, adaugă cartofi i tăiaţi potrivit, iar spre final, dovlecelul cubuleţe.

3. Separat, amestecă smântâna cu gălbenușul și un praf de sare.

4. Potrivește supa de cartofi cu sare și, înainte de a opri focul, drege cu amestecul de smântână și gălbenuș. Aromatizează supa de cartofi cu puţină verdeaţă tocată fin.

 

Supa de rosii si ardei grasi cu pesto

Poza principala

supa_mica_cartofi.jpg

500 g cartofi

2 morcovi

1 ţelină

1 rădăcină de pătrunjel

1 dovlecel

2 cepe

1 ceşcuţă cu smântână

1 gălbenuș

pătrunjel

sare

ulei

 

Supa de linte rosie

Hrănitoare, ușor de pregătit celor dragi și cu puține calorii, supa dreasă de cartofi poți servi și la prânz, dar și la cină.
Numar de portii
6
Calorii
245
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.