1. Curăţă ceapa, morcovii, ţelina și rădăcina de pătrunjel. Taie-le în cubuleţe nu foarte mici și pune-le la fiert în apă cu un praf de sare și o lingură cu ulei.
2. Când sunt aproape fierte, adaugă cartofi i tăiaţi potrivit, iar spre final, dovlecelul cubuleţe.
3. Separat, amestecă smântâna cu gălbenușul și un praf de sare.
4. Potrivește supa de cartofi cu sare și, înainte de a opri focul, drege cu amestecul de smântână și gălbenuș. Aromatizează supa de cartofi cu puţină verdeaţă tocată fin.
Poza principala
Galerie foto
500 g cartofi
2 morcovi
1 ţelină
1 rădăcină de pătrunjel
1 dovlecel
2 cepe
1 ceşcuţă cu smântână
1 gălbenuș
pătrunjel
sare
ulei
Hrănitoare, ușor de pregătit celor dragi și cu puține calorii, supa dreasă de cartofi poți servi și la prânz, dar și la cină.
Numar de portii
6
Calorii
245
Facebook Comments
Adaugă comentariu