1. Incalzeste uleiul intr-o oala mare. Adauga usturoiul si ceapa. Caleste timp de 5 minute.
2. Adauga mazarea congelata si mai caleste inca 5 minute. Adauga ciolanul si supa de pui.
3. Redu temperatura si lasa la fiert inca 90 de minute pana cand carnea incepe sa se indeparteze de pe os. Daca este nevoie, mai adauga supa.
4. Indeparteaza osul din supa. Pune amestecul la blender si asezoneaza cu sare si piper. Adauga supa daca amestecul este prea gros.
5. Prajeste mazarea intr-o tigaie timp de 5 minute. Pune supa in castroane, presara mazare prajita deasupra si serveste cu paine proaspata.
30ml de ulei de masline
1 catel de usturoi, zdrobit
500g de mazare congelata
un ciolan afumat
1l de supa de pui
sare si piper
30ml de unt
100g de mazare proaspata
paine de casa proaspata
Adaugă comentariu