1.Curăţă şi taie ceapa solzişori. Spală salata. Topeşte untul într-o oală, apoi căleşte uşor ceapa timp de 2 minute, să se înmoaie. Adaugă supa de pui. Lasă la fiert. Adaugă mazărea şi salată. Lasă pe foc 20 de minute. Între timp, grilează pieptul afumat.
2.După ce s-au fiert legumele, lasă pe foc şi pasează cu mixerul conţinutul din oală. Încorporează smântâna, amestecând continuu. Potriveşte de sare şi piper.
3.Serveşte supa cremă în castronele elegante. Decorează fiecare bol cu câte o lingură de smântână şi piept de pui afumat. Serveşte imediat!
foto: Photoland/Photocuisine
Poza principala
Galerie foto
400 g de mazăre proaspătă
2 file-uri de piept de pui afumat
¼ litru de supă de pui
½ ceapă
1 salată verde mică
200 ml smântână groasă
10 grame de unt
sare
piper
O supă cremă delicată pentru un dejun romantic de weekend!
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu