Home » Supe și ciorbe » Supa germana de cartofi si carnati
Supe și ciorbe

Supa germana de cartofi si carnati

1. Incalzeste uleiul intr-o oala. Rumeneste ceapa, ceapa verde si usturoiul. Adauga cartofii. Redu temperatura si lasa pe foc 10 minute.

2. Adauga cimbrul si supa si lasa la fiert pana ce cartofii se inmoaie. Indeparteaza oala de pe foc si adauga smantana.

3. Pune la blender si asezoneaza cu sare si piper.

4. Prajeste carnatii intr-o tigaie incinsa (fara ulei). Serveste supa calda cu carnatii prajiti si paine de casa.

Supa de spanac

Ciorba radauteana de porc

Poza principala

supa_germana_de_cartofi_si_carnati_400.jpg

30 ml de ulei de masline
1 ceapa uscata, taiata
4 cepe verzi, taiate marunt
1 catel de usturoi, zdrobit
500 g de cartofi, curatati si taiati
3 fire de cimbru, taiate marunt
375 ml de supa de legume
250 ml de smantana
sare si piper
2 carnati, taiati rondele

In zilele reci, incalzeste-te cu aceasta supa de cartofi delicioasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.