1. Incalzeste uleiul intr-o oala. Rumeneste ceapa, ceapa verde si usturoiul. Adauga cartofii. Redu temperatura si lasa pe foc 10 minute.
2. Adauga cimbrul si supa si lasa la fiert pana ce cartofii se inmoaie. Indeparteaza oala de pe foc si adauga smantana.
3. Pune la blender si asezoneaza cu sare si piper.
4. Prajeste carnatii intr-o tigaie incinsa (fara ulei). Serveste supa calda cu carnatii prajiti si paine de casa.
Poza principala
Galerie foto
30 ml de ulei de masline
1 ceapa uscata, taiata
4 cepe verzi, taiate marunt
1 catel de usturoi, zdrobit
500 g de cartofi, curatati si taiati
3 fire de cimbru, taiate marunt
375 ml de supa de legume
250 ml de smantana
sare si piper
2 carnati, taiati rondele
In zilele reci, incalzeste-te cu aceasta supa de cartofi delicioasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu