1. Curăţă ceapa și pune-o la fiert împreună cu morcovii, ţelina și rădăcina de pătrunjel, toate tăiate cubuleţe.
2. Adaugă cartofii și sare. Separat, opărește roșiile, decojește-le și trece-le printr-o sită.
3. Sucul astfel obţinut dă-l într-un clocot împreună cu linguriţa cu ulei și un praf de sare și piper.
4. Când legumele sunt aproape fierte, toarnă sucul de roșii, aromatizează cu verdeaţa tocată fin și mai lasă pe foc câteva minute.
5. La final, cât supa este fierbinte, rade deasupra brânza. E delicioasă!
Poza principala
Galerie foto
100 g brânză telemea (feta)
2 cepe
2 morcovi
1 rădăcină de pătrunjel
1 ţelină
2 cartofi
500 g roşii
1 linguriță cu ulei de măsline
pătrunjel
sare
O rețetă delicioasă de supă grecească, sănătoasă și hrănitoare. Supa grecească e plină de fantezie și bogată în legume.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu