1. Incalziti uleiul intr-o cratita. Adaugati ceapa si apio si caliti usor pana se inmoaie. Turnati laptele, adaugati cartoful si lasati sa fiarba pentru 5 minute. Adaugati amidonul si amestecati.
2. Puneti ambele feluri de peste, apoi porumbul. Fierbeti acoperit, la foc mic, pentru 10 minute sau pana cand pestele e fraged. Asezonati. Presarati patrunjel si serviti.
Poza principala
Galerie foto
1 lingura ulei de masline
1 ceapa, curatata si tocata
2 tulpini de apio, tocate
1 l lapte
4 cartofi, curatati si taiati cubulete
o lingurita amidon de porumb
250 g cod (afumat, daca gasiti), fara piele
250 g somon, fara piele
300 g porumb la conserva
sare si piper negru proaspat macinat
2 linguri patrunjel tocat, optional
Pentru aceasta supa, este indicat sa cumparati peste proaspat. Cel congelat se farama dupa decongelare, iar supa nu ar mai avea aceeasi savoare fara bucatile consistente de peste.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu