1. Soteaza în ulei ceapa, morcovii și usturoiul tocat marunt. Adauga roșiile decojite și curațate de cotoare, tocate marunt, supa clara de legume, un pic de zahar, sare și ardeiul iute tocat marunt.
2. Lasa pe foc mic vreo 30 de minute. Servește supa de rosii cu frunze de busuioc proaspat și crutoane aurii de pâine.
3. Pentru a le obține, taie în cuburi felii de pâine mai veche, pune-le într-o tava și stropește-le cu un amestec de apa, ulei, chili, oregano uscat și un strop de sare.
Poza principala
Galerie foto
1 kg rosii
2 cepe
2 morcovi
2 caței de usturoi
1 l supa de legume
ulei de masline
zahar
sare
busuioc
ardei iute
Supă de rosii rapidă
Hranitoare, simplu de preparat si gustoasa, trei calitați ale supei de rosii care ar trebui sa te convinga s-o încerci inzilele de post.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu