Home » Supe și ciorbe » Supa de roșii groasa
Supe și ciorbe

Supa de roșii groasa

1. Soteaza în ulei ceapa, morcovii și usturoiul tocat marunt. Adauga roșiile decojite și curațate de cotoare, tocate marunt, supa clara de legume, un pic de zahar, sare și ardeiul iute tocat marunt.

2. Lasa pe foc mic vreo 30 de minute. Servește supa de rosii cu frunze de busuioc proaspat și crutoane aurii de pâine.

3. Pentru a le obține, taie în cuburi felii de pâine mai veche, pune-le într-o tava și stropește-le cu un amestec de apa, ulei, chili, oregano uscat și un strop de sare.

 Supa crema de legume cu tarhon

Borș de ciuperci

Poza principala

supa_mica.jpg

1 kg rosii

2 cepe

2 morcovi

2 caței de usturoi

1 l supa de legume

ulei de masline

zahar

sare

busuioc

ardei iute

 

Supă de rosii rapidă

Hranitoare, simplu de preparat si gustoasa, trei calitați ale supei de rosii care ar trebui sa te convinga s-o încerci inzilele de post.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.