Home » Supe și ciorbe » Supa gulas de vita
Supe și ciorbe

Supa gulas de vita

  1. Tăiați carnea în cuburi de mărime potrivită.
  2. Într-un castron amestecați făina cu sare și piper.
  3. Adăugați bucățile de carne și pudrați-le cu amestecul de făină.
  4. Într-o tigaie turnați 1 lingură de ulei și adăugați carnea, având grijă să nu se rumenească prea tare.
  5. Într-o altă tigaie căliți într-o lingură cu ulei, ceapa, ardeiul roșu, morcovii, țelina și usturoiul tocat.
  6. Gătiți pentru 10 minute, apoi adăugați carnea, boiaua de ardei, chimenul, frunzele de dafin și piureul de tomate.
  7. Turnați supa de vită și amestecați.
  8. Lăsați supa să fiarbă pentru 1 oră și jumătate sau până când carnea este fiartă.
  9. Adăugați cartofii și lăsați să fiarbă pentru încă 30 de minute.
  10. Gustați și dacă mai este nevoie continuați să adăugați condimente.
  11. Serviți supa caldă cu pătrunjel tocat și bruschete frecate cu usturoi.

  Credit Foto: Fotolia/ Peteers

Poza principala

supa_gulas_de_vita.jpg

  • 1 kg friptură de vânat
  • 2 linguri făină
  • ulei floarea soarelui
  • 2 cepe, cuburi
  • 2 morcovi, cuburi
  • 2 tije țelină 
  • 1 ardei roșu
  • 5 căței usturoi
  • 4 linguri paprika dulce
  • 2 linguri semințe chimen, zdrobite
  • 60 g pastă tomate
  • 3 frunze dafin
  • 2 l supă vită
  • 4 cartofi, cuburi mici
  • sare
  • piper
  • frunze pătrunjel
O supă condimentată și sățioasă pentru masa de prânz, perfectă pentru a fi servită cu bruschete frecate cu usturoi.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.