- Tăiați carnea în cuburi de mărime potrivită.
- Într-un castron amestecați făina cu sare și piper.
- Adăugați bucățile de carne și pudrați-le cu amestecul de făină.
- Într-o tigaie turnați 1 lingură de ulei și adăugați carnea, având grijă să nu se rumenească prea tare.
- Într-o altă tigaie căliți într-o lingură cu ulei, ceapa, ardeiul roșu, morcovii, țelina și usturoiul tocat.
- Gătiți pentru 10 minute, apoi adăugați carnea, boiaua de ardei, chimenul, frunzele de dafin și piureul de tomate.
- Turnați supa de vită și amestecați.
- Lăsați supa să fiarbă pentru 1 oră și jumătate sau până când carnea este fiartă.
- Adăugați cartofii și lăsați să fiarbă pentru încă 30 de minute.
- Gustați și dacă mai este nevoie continuați să adăugați condimente.
- Serviți supa caldă cu pătrunjel tocat și bruschete frecate cu usturoi.
Credit Foto: Fotolia/ Peteers
Poza principala
- 1 kg friptură de vânat
- 2 linguri făină
- ulei floarea soarelui
- 2 cepe, cuburi
- 2 morcovi, cuburi
- 2 tije țelină
- 1 ardei roșu
- 5 căței usturoi
- 4 linguri paprika dulce
- 2 linguri semințe chimen, zdrobite
- 60 g pastă tomate
- 3 frunze dafin
- 2 l supă vită
- 4 cartofi, cuburi mici
- sare
- piper
- frunze pătrunjel
O supă condimentată și sățioasă pentru masa de prânz, perfectă pentru a fi servită cu bruschete frecate cu usturoi.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu