Home » Supe și ciorbe » Supa gulas
Supe și ciorbe

Supa gulas

1.    Într-o oală, sotează pentru 10 minute împreună ceapa, cartofii, ardeiul gras, morcovul, usturoiul, roșiile și țelina tăiate cubulețe.
2.    Dă deoparte și adaugă boiaua amestec și afumată. Amestecă și adaugă 250 ml apă și carnea tăiată cuburi. Pune din nou pe foc și lasă 10-15 minute. Pune o linguriță cu sare și una cu pastă de ardei, un litru de apă, acoperă oala și lasă pe foc o oră. Dacă lichidul scade prea mult, adaugă în timpul gătirii 500 ml apă.
3.    Adaugă în supa gulaș fasolea boabe scursă și mai lasă pe foc câteva minute. Servește cu pătrunjel verde tocat deasupra.
credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

supa_gulas_493995659_mica.jpg

500 g carne de porc/vită
2 cepe mari
2 linguri cu ulei
1 ardei gras verde
½ ardei iute roșu
1 morcov mare
2 cartofi
4 căței de usturoi
2 roșii
1 țelină potrivită
pătrunjel verde
1 lingură cu boia amestec (dulce și iute)
1 linguriță cu boia afumată
1 linguriță cu pastă de ardei
1 cutie cu fasole boabe

O supă cu ingrediente accesibile și nu foarte scumpe, iar gustul este delicios.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.