1. Într-o oală, sotează pentru 10 minute împreună ceapa, cartofii, ardeiul gras, morcovul, usturoiul, roșiile și țelina tăiate cubulețe.
2. Dă deoparte și adaugă boiaua amestec și afumată. Amestecă și adaugă 250 ml apă și carnea tăiată cuburi. Pune din nou pe foc și lasă 10-15 minute. Pune o linguriță cu sare și una cu pastă de ardei, un litru de apă, acoperă oala și lasă pe foc o oră. Dacă lichidul scade prea mult, adaugă în timpul gătirii 500 ml apă.
3. Adaugă în supa gulaș fasolea boabe scursă și mai lasă pe foc câteva minute. Servește cu pătrunjel verde tocat deasupra.
credit foto: Guliver/Thinckstock
500 g carne de porc/vită
2 cepe mari
2 linguri cu ulei
1 ardei gras verde
½ ardei iute roșu
1 morcov mare
2 cartofi
4 căței de usturoi
2 roșii
1 țelină potrivită
pătrunjel verde
1 lingură cu boia amestec (dulce și iute)
1 linguriță cu boia afumată
1 linguriță cu pastă de ardei
1 cutie cu fasole boabe
Adaugă comentariu