- Amestecați carnea, împreună cu 1 ou, un sfert din cantitatea de parmezan și un sfert din cantitatea de brânză Romano.
- Adăugați oregano, sare și piper.
- Amestecați toată compoziția pentru a se aromatiza uniform.
- Din compoziția obținută formați perișoare.
- Într-o tigaie mare, adaugă 2 linguri cu ulei de măsline și călește perișoarele la foc potrivit pentru 5 minute.
- Scoateți perișoarele pe un propos de hârtie pentru a elimina excesul de grăsime.
- Într-o oală mai mare, adăugați restul uleiul de măsline și căliți ceapa și usturoiul tocate mărunt.
- După 5 minute, ceapa ar trebui să fie moale, moment în care adăugați supa de pui.
- Când supa începe să clocotească, adăugați verdeață și perișoarele călite anterior.
- Fierbeți totul timp de 5-10 minute.
- Separat, amestecați oul rămas împreună cu brânzeturile și turnați amestecul in fir subțire, în supă, amestecând constant.
- Lăsați flacăra aprinsă pentru cel mult 30 de secunde.
- Condimentați cu sare , piper și fulgi de chilli.
- Serviți supa caldă.
Credit Foto: Fotolia/ ivanmateev
Poza principala
- 400 g carne tocată la alegere ( vită, pui , porc sau amestec )
- 45 g pesmet
- 3 ouă
- 50 g brânză Romano
- 50 g parmezan
- 1 lingură oregano
- 1 linguriță sare
- jumătate linguriță piper
- 3 linguri ulei măsline
- 1 ceapă mică tăiată
- 4 căței usturoi
- 1,8 l supă pui
- fulgi chilli ( opțional )
O supă de perișoare cu influențe din Italia prin adăugarea parmezanului, ce îi conferă o aromă deosebită.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu