Home » Supe și ciorbe » Supa italiana cu perisoare
Supe și ciorbe

Supa italiana cu perisoare

  1. Amestecați carnea, împreună cu 1 ou, un sfert din cantitatea de parmezan și un sfert din cantitatea de brânză Romano.
  2. Adăugați oregano, sare și piper.
  3. Amestecați toată compoziția pentru a se aromatiza uniform.
  4. Din compoziția obținută formați perișoare.
  5. Într-o tigaie mare, adaugă 2 linguri cu ulei de măsline și călește perișoarele la foc potrivit pentru 5 minute.
  6. Scoateți perișoarele pe un propos de hârtie pentru a elimina excesul de grăsime.
  7. Într-o oală mai mare, adăugați restul uleiul de măsline și căliți ceapa și usturoiul tocate mărunt.
  8. După 5 minute, ceapa ar trebui să fie moale, moment în care adăugați supa de pui.
  9. Când supa începe să clocotească, adăugați verdeață și perișoarele călite anterior.
  10. Fierbeți totul timp de 5-10 minute.
  11. Separat, amestecați oul rămas împreună cu brânzeturile și turnați amestecul in fir subțire, în supă, amestecând constant.
  12. Lăsați flacăra aprinsă pentru cel mult 30 de secunde.
  13. Condimentați cu sare , piper și fulgi de chilli.
  14. Serviți supa caldă.

  Credit Foto: Fotolia/ ivanmateev

Poza principala

supa_italiana_perisoare.jpg

  • 400 g carne tocată la alegere ( vită, pui , porc sau amestec )
  • 45 g pesmet
  • 3 ouă
  • 50 g brânză Romano
  • 50 g parmezan
  • 1 lingură oregano
  • 1 linguriță sare
  • jumătate linguriță piper
  • 3 linguri ulei măsline
  • 1 ceapă mică tăiată
  • 4 căței usturoi
  • 1,8 l supă pui 
  • fulgi chilli ( opțional ) 
O supă de perișoare cu influențe din Italia prin adăugarea parmezanului, ce îi conferă o aromă deosebită.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE