Home » Supe și ciorbe » Supa italiana minestrone
Supe și ciorbe

Supa italiana minestrone

1. Incalzeste untul intr-o oala mare. Pune morcovii, ceapa, telina si baconul si prajeste timp de 10 minute.

2. Adauga rosiile si prajeste inca 5 minute.

3. Adauga supa si ierburile, lasa la fiert si adauga pastele. Fierbe timp de 10 minute.

4. Scurge fasolea si clateste-o. Adauga fasolea si dovleceii in oala. Mai lasa inca 3-5 minute la fiert. Asezoneaza cu sare si piper. Serveste cu sos pesto.

Poza principala

supa_italiana_minestrone_400.jpg

30g de unt
2 morcovi, taiati rondele
2 cepe, taiate
2 tulpini de telina, taiate rondele
100g de bacon, taiat marunt
3 rosii, curatate, taiate cubulete
1l de supa de pui
1 frunza de dafin
10g de rozmarin, taiat marunt
100g de penne
420g de fasole rosie si alba la conserva
2 zucchini, taiati rondele
sare si piper
125g de sos pesto

Poti alege si altfel de paste daca nu vrei penne, pentru o consistenta mai mare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.