Home » Supe și ciorbe » Supa italieneasca cu carnati si tortellini
Supe și ciorbe

Supa italieneasca cu carnati si tortellini

  1. Într-o oală mai mare adăugați ulei de măsline și căliți cârnații câte 3 minute pe fiecare parte.
  2. Când aceștia încep să fie rumeniți pe ambele părți, începeți să îi rupeți în bucăți cu o lingură de lemn.
  3. După acest pas, luați cârnații cu o spumieră și transferați-i într-un alt bol.
  4. În aceeași oală adăugați ceapa tocată și un praf de sare.
  5. Mențineți ceapa pe foc până la 5 minute, timp în care se va înmuia și va deveni translucidă, adăugați în acest moment usturoiul mărunțit și amestecați timp de 15-20 de secunde până începe să se simtă aroma.
  6. Adăugați vinul roșu și măriți flacăra.
  7. Încorporați roșiile din conservă și turnați supa de pui, oțetul balsamic, zahărul brun și câteva felii de parmezan.
  8. Condimentați cu sare și piper și lăsați supa să dea în clocot.
  9. Amestecați cu o lingură de lemn pentru a zdrobi roșiile.
  10. Când supa începe să clocotească, adăugați tortellini și fierbeți pentru 10-15 minute. 
  11. Adăugați spanacul și când acesta s-a înmuiat, închideți focul. 
  12. Serviți cu ulei de măsline și parmezan ras. 

  Credit Foto: Fotolia/ superfood

Poza principala

supa_tortellini_carnati.jpg

  • 450 g cârnați italienești
  • 1 ceapă, tocată
  • 3 căței usturoi 
  • 120 ml vin roșu
  • 820 ml roșii la conservă, decojite și întregi
  • 450 ml supă pui
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 1 linguriță zahăr brun
  • Parmezan
  • 250 g tortellini 
  • 450 g spanac tocat
  • Sare
  • Piper 
  • Ulei măsline
Prin adăugarea de tortellini în supă îi veți oferi o textură cremoasă. Încearcă această rețetă pentru un gust unic.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.