- Într-o oală mai mare adăugați ulei de măsline și căliți cârnații câte 3 minute pe fiecare parte.
- Când aceștia încep să fie rumeniți pe ambele părți, începeți să îi rupeți în bucăți cu o lingură de lemn.
- După acest pas, luați cârnații cu o spumieră și transferați-i într-un alt bol.
- În aceeași oală adăugați ceapa tocată și un praf de sare.
- Mențineți ceapa pe foc până la 5 minute, timp în care se va înmuia și va deveni translucidă, adăugați în acest moment usturoiul mărunțit și amestecați timp de 15-20 de secunde până începe să se simtă aroma.
- Adăugați vinul roșu și măriți flacăra.
- Încorporați roșiile din conservă și turnați supa de pui, oțetul balsamic, zahărul brun și câteva felii de parmezan.
- Condimentați cu sare și piper și lăsați supa să dea în clocot.
- Amestecați cu o lingură de lemn pentru a zdrobi roșiile.
- Când supa începe să clocotească, adăugați tortellini și fierbeți pentru 10-15 minute.
- Adăugați spanacul și când acesta s-a înmuiat, închideți focul.
- Serviți cu ulei de măsline și parmezan ras.
Credit Foto: Fotolia/ superfood
Poza principala
- 450 g cârnați italienești
- 1 ceapă, tocată
- 3 căței usturoi
- 120 ml vin roșu
- 820 ml roșii la conservă, decojite și întregi
- 450 ml supă pui
- 1 lingură oțet balsamic
- 1 linguriță zahăr brun
- Parmezan
- 250 g tortellini
- 450 g spanac tocat
- Sare
- Piper
- Ulei măsline
Prin adăugarea de tortellini în supă îi veți oferi o textură cremoasă. Încearcă această rețetă pentru un gust unic.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu