- Într-o cratiță mare pune uleiul de măsline la încins.
- Adaugă ceapa tocată, usturoiul și ghimbirul ras.
- Călește-le la foc mic până când ceapa se înmoaie.
- Adaugă pasta de tomate și condimentele.
- Morcovul taie-l rondele.
- Când ceapa este gata, adaugă legumele, lintea și apa.
- Fierbe la foc mic, pentru aproximativ 1 oră.
- Servește cu coriandru tocat pe deasupra.
Credit Foto: Fotolia/ aallm
Poza principala
- 400 g roșii in suc propriu
- 400 g linte
- 10 pahare apă
- 2 linguri ulei măsline
- 1 ceapă
- 3 căței usturoi
- 1 linguriță ghimbir ras
- 2 linguri pastă tomate
- 2 linguri coriandru
- jumătate linguriță scorțișoară
- jumătate linguriță paprika afumată
- jumătate linguriță turmeric
- 1 linguriță fulgi chilli
- 2 morcovi
- 2 tije apio
- 250 g dovleac tăiat cuburi
Supă orientală, un deliciu pentru întreaga familie.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu