Home » Supe și ciorbe » Supa marocana de linte
Supe și ciorbe

Supa marocana de linte

  1. Într-o cratiță mare pune uleiul de măsline la încins.
  2. Adaugă ceapa tocată, usturoiul și ghimbirul ras.
  3. Călește-le la foc mic până când ceapa se înmoaie.
  4. Adaugă pasta de tomate și condimentele.
  5. Morcovul taie-l rondele.
  6. Când ceapa este gata, adaugă legumele, lintea și apa.
  7. Fierbe la foc mic, pentru aproximativ 1 oră.
  8. Servește cu coriandru tocat pe deasupra. 

  Credit Foto: Fotolia/ aallm

 

Poza principala

supa_marocana_linte.jpg

  • 400 g roșii in suc propriu
  • 400 g linte
  • 10 pahare apă
  • 2 linguri ulei măsline
  • 1 ceapă
  • 3 căței usturoi
  • 1 linguriță ghimbir ras
  • 2 linguri pastă tomate
  • 2 linguri coriandru
  • jumătate linguriță scorțișoară
  • jumătate linguriță paprika afumată
  • jumătate linguriță turmeric
  • 1 linguriță fulgi chilli
  • 2 morcovi
  • 2 tije apio
  • 250 g dovleac tăiat cuburi
Supă orientală, un deliciu pentru întreaga familie.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE