Pentru alegeri aromate și sățioase avem propuneri irezistibile precum această supă mexicană cu fasole și tortilla crocantă.
Dificultate : ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 linguriță ulei
- 1 ceapă tocată
- 1 lingură pastă de ardei
- 500 g roșii passata
- 500 ml stoc legume
- 400 g fasole la conservă, scursă și clătită
- 400 g fasole boabe neagră, scursă și clătită
- 200 g feta
- 2 căței usturoi zdrobiți
- 4-8 lipii
- 1 legătură coriandru pentru servit
Modalitate de preparare:
- Încingeți uleiul într-o oală și căliți ceapa timp de 10 minute până când se înmoaie.
- Adăugați pasta de ardei, passata, stocul de legume și ambele tipuri de fasole.
- Asezonați după guts, aduceți în punctul de fierbere ți mențineți pe foc pentru 5 minute.
- În acest timp zdrobiți brânza feta într-un bol șia mestecați cu usturoiul.
- Pe câte o jumătate de lipie întindeți amestecul obținut. Acoperiți cu cealaltă jumătate și aplatizați ușor.
- Într-o tigaie încinsă gătiți lipiile umplute cu feta pentru câteva minute, până devin ușor crocante.
- Distribuiți supa în boluri și serviți cu lipiile crocante.
Autor: Daniela Niculi
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu