Home » Supe și ciorbe » Supă mexicană cu fasole și tortilla crocantă
Supe și ciorbe

Supă mexicană cu fasole și tortilla crocantă

supa mexicana cu fasole

Pentru alegeri aromate și sățioase avem propuneri irezistibile precum această supă mexicană cu fasole și tortilla crocantă.

Dificultate : ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 linguriță ulei
  • 1 ceapă tocată
  • 1 lingură pastă de ardei
  • 500 g roșii passata
  • 500 ml stoc legume
  • 400 g fasole la conservă, scursă și clătită
  • 400 g fasole boabe neagră, scursă și clătită
  • 200 g feta
  • 2 căței usturoi zdrobiți
  • 4-8 lipii
  • 1 legătură coriandru pentru servit

Modalitate de preparare:

  1. Încingeți uleiul într-o oală și căliți ceapa timp de 10 minute până când se înmoaie.
  2. Adăugați pasta de ardei, passata, stocul de legume și ambele tipuri de fasole.
  3. Asezonați după guts, aduceți în punctul de fierbere ți mențineți pe foc pentru 5 minute.
  4. În acest timp zdrobiți brânza feta într-un bol șia mestecați cu usturoiul.
  5. Pe câte o jumătate de lipie întindeți amestecul obținut. Acoperiți cu cealaltă jumătate și aplatizați ușor.
  6. Într-o tigaie încinsă gătiți lipiile umplute cu feta pentru câteva minute, până devin ușor crocante.
  7. Distribuiți supa în boluri și serviți cu lipiile crocante.

Autor: Daniela Niculi 

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.