Supe și ciorbe Vegetarian & vegan

Supa mexicana de cartof dulce

  1. Încingeți uleiul într-o cratiță și căliți ceapa pentru 4-5 minute la foc domol.
  2. Adăugați pasta de ardei și mențineți pe foc pentru încă 1 minut.
  3. Puneți la încălzit supa de legume, adăugați ceapa călită și cartofii dulci tăiați cuburi.
  4. Lăsați să fiarbă pentru aproximativ 25 de minute sau până când cartofii sunt moi.
  5. Pasați supa la blender pentru a obține o textură cremoasă.
  6. Distribuiți supa în boluri și serviți cu smântână, frunze de coriandru tocat și pâine prăjită.
  7. Opțional puteți adăuga felii subțiri de friptură de vită.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

supa_mexicana_de_cartof_dulce.jpg

  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă, tocată fin,
  • 1 lingură pastă de ardei 
  • 1,2 l supă legume
  • 750 g cartofi dulci

 Pentru servit:

  • smântână
  • coriandru tocat
  • pâine prăjită
O alegere vegetariană cremoasă, gustoasă și colorată!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE