- Încingeți uleiul într-o cratiță și căliți ceapa pentru 4-5 minute la foc domol.
- Adăugați pasta de ardei și mențineți pe foc pentru încă 1 minut.
- Puneți la încălzit supa de legume, adăugați ceapa călită și cartofii dulci tăiați cuburi.
- Lăsați să fiarbă pentru aproximativ 25 de minute sau până când cartofii sunt moi.
- Pasați supa la blender pentru a obține o textură cremoasă.
- Distribuiți supa în boluri și serviți cu smântână, frunze de coriandru tocat și pâine prăjită.
- Opțional puteți adăuga felii subțiri de friptură de vită.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 1 lingură ulei
- 1 ceapă, tocată fin,
- 1 lingură pastă de ardei
- 1,2 l supă legume
- 750 g cartofi dulci
Pentru servit:
- smântână
- coriandru tocat
- pâine prăjită
O alegere vegetariană cremoasă, gustoasă și colorată!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu