- Curățați și feliați 3 fire de ceapă verde, apoi așezați-o în cratiță împreună cu 2 linguri ulei de măsline.
- Adăugați usturoiul zdrobit, orezul, ardeii grași și roșiile din cutie.
- Turnați 800 ml apă clocotită și un praf de sare.
- Puneți capacul și lăsați să fiarbă.
- Tăiați roșiile cherry în sferturi, fructul de avocado în jumătăți și așezati-le într-un castron împreună cu firul de ceapă verde rămas, frunzele de coriandru și brânza feta.
- Într-un castron, procesați cu blenderul vertical iaurtul cu ardeii jalapeno si frunzele de menta.
- Pasați până când compoziția s-a omogenizat.
- Pasați supa astfel încât să capete o textură fină după care adăugați-i zeama de la jumătate de lămâie verde.
- Serviți supa cu amestecul de avocado, dressingul de iaurt și opțional zeamă de lămâie verde.
Credit Foto: Fotolia/ Martin Turzakul
Poza principala
- 100 g orez basmati
- 4 căței usturoi
- 1 legătură coriandru proaspăt
- 4 fire ceapă verde
- 450 g ardei grași roșii de la borcan
- 2 cutii X 400 g roșii tocate
- 250 ml iaurt
- 2 lingurițe ardei iuți jalapeno
- 10 frunze mentă
- 2 lămâi verzi
- 10 roșii cherry
- 1 avocado
- 30 g brânză feta
Supă de roșii intens aromată servită cu avocado și dressing de iaurt.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu