- Pentru început spală sepiile foarte bine.
- Taie-le în bucățele.
- Într-o tigaie pune uleiul la încins.
- Adaugă usturoiul împreună cu ardeiul iute zdrobit, iar la final bucățile de sepie.
- Toarnă vinul și continuă sa fierbi până scade la jumătate.
- Adaugă sucul de roșii, sare după gust și bulionul.
- Fierbe-le încă 10 minute.
- Servește preparatul cu bruschete cu roșii și usturoi.
- Presară deasupra pătrunjel tocat.
Credit Foto: Fotolia/ al62
Poza principala
- 200 ml vin roșu
- 300 g sepii mici
- 60 g bulion
- 3-4 linguri ulei măsline
- 2 căței usturoi
- 1 ardei iute roșu
- 200 g suc roșii
- 1 lingură pătrunjel tocat
- sare
- piper
Pregătește o supă picantă și aromată având ca ingredient principal sepia. Un deliciu!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu