Home » Supe și ciorbe » Supa picanta cu sepie
Supe și ciorbe

Supa picanta cu sepie

  1. Pentru început spală sepiile foarte bine.
  2. Taie-le în bucățele.
  3. Într-o tigaie pune uleiul la încins.
  4. Adaugă usturoiul împreună cu ardeiul iute zdrobit, iar la final bucățile de sepie. 
  5. Toarnă vinul și continuă sa fierbi până scade la jumătate.
  6. Adaugă sucul de roșii, sare după gust și bulionul.
  7. Fierbe-le încă 10 minute.
  8. Servește preparatul cu bruschete cu roșii și usturoi. 
  9. Presară deasupra pătrunjel tocat.

  Credit Foto: Fotolia/ al62

Poza principala

supa_picanta_sepie.jpg

  • 200 ml vin roșu
  • 300 g sepii mici 
  • 60 g bulion
  • 3-4 linguri ulei măsline
  • 2 căței usturoi
  • 1 ardei iute roșu
  • 200 g suc roșii
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • sare
  • piper
Pregătește o supă picantă și aromată având ca ingredient principal sepia. Un deliciu!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE