20 de minute pentru o super supă cu creveți, ciuperci și legume.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 lingură ulei floarea soarelui
- 300 g amestec legume congelate ( crocante )
- 140 g ciuperci shiitake, feliate
- 2 linguri Thai, pastă curry verde
- 400 ml lapte nucă de cocos
- 200 ml stoc legume sau pește
- 300 g tăiței de orez
- 200 g creveți
Modalitate de preparare:
- Încingeți uleiul într-un vas și adăugați legumele împreună cu ciupercile și căliți-le 2-3 minute.
- Adăugați pasta de curry și păstrați pe sursa de foc încă 1 minut.
- Turnați laptele de cocos și stocul de legume sau pește într-un vas separat.
- Aduceți în punctul de fierbere și adăugați tăițeii și creveții.
- Gătiți timp de 4-5 minute, până când creveții sunt gata.
- La final adăugați legumele trase la tigaie și serviți.
Autor: Daniela Niculi
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu