Home » Supe și ciorbe » Supă picantă de creveți
Supe și ciorbe

Supă picantă de creveți

20 de minute pentru o super supă cu creveți, ciuperci și legume.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei floarea soarelui
  • 300 g amestec legume congelate ( crocante )
  • 140 g ciuperci shiitake, feliate
  • 2 linguri Thai, pastă curry verde
  • 400 ml lapte  nucă de cocos
  • 200 ml stoc legume sau pește
  • 300 g tăiței de orez
  • 200 g creveți

Modalitate de preparare:

  1. Încingeți uleiul într-un vas și adăugați legumele împreună cu ciupercile și căliți-le 2-3 minute.
  2. Adăugați pasta de curry și păstrați pe sursa de foc încă 1 minut.
  3. Turnați laptele de cocos și stocul de legume sau pește într-un vas separat.
  4. Aduceți în punctul de fierbere și adăugați tăițeii și creveții.
  5. Gătiți timp de 4-5 minute, până când creveții sunt gata.
  6. La final adăugați legumele trase la tigaie și serviți.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.