1.Taie carnea fâșii și călește-o în uleiul fierbinte. Adaugă cățeii de usturoi feliați și jumătate din condimentele pentru gyros.
2.Toacă ceapa și feliază ardeii. Topește untul într-o oală și presară ardeiul iute tocat. Adaugă ceapa și ardeii, apoi toată apa.
3.Când amestecul fierbe, adaugă smântâna amestecată cu făina și fierbe alte 5 minute. Adaugă carnea, pune restul de condimente pentru gyros, un praf de sare și mai lasă să dea un clocot. Servește supa picanta de porc imediat.
foto: Photoland/Photocuisine
Poza principala
Galerie foto
400 g carne de porc
2 cepe
3 ardei grași colorați
2 linguri cu unt
½ lingură cu ardei iute
1 lingură condimente pentru gyros
850 ml apă
150 ml smântână pentru gătit
3 linguri cu făină
4 linguri cu ulei de măsline
2 căței de usturoi
sare
O supă gustoasă și aromată, ideală pentru mesele în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu