Home » Supe și ciorbe » Supa picanta de scoici
Supe și ciorbe

Supa picanta de scoici

  1. Într-o tigaie adăugați 1-2 linguri de ulei de măsline.
  2. Gătiți ceapa și usturoiul până când devin moi și translucide.
  3. Turnați vinul alb, aduceți în punctul de fierbere și lăsați pe foc până când scade la jumătate.
  4. Turnați supa de pește sau pui, laptele de cocos, pastă de chilli, fulgii de chilli, frunzele de busuioc, suc de lămâie, sare și piper după gust.
  5. Lăsați focul la mic și fierbeți pentru 10 minute.
  6. Adăugați scoicile și fierbeți pentru 3-5 minute până când midiile s-au deschis complet.
  7. Serviți preparatul cald cu coriandru proaspăt tocat.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

supa_picanta_de_scoici.jpg

  • 900 g midii, spălate și curățate
  • 2 eșalote, tocate fin
  • 2 căței de usturoi pisați
  • 700 ml supă de pește sau de legume
  • 400 ml lapte de cocos
  • 3 linguri pastă de chilli
  • 1 lingură suc proaspăt de lămâie
  • 1 linguriță fulgi chilli
  • 2-3 frunze busuioc
  • 120 ml vin alb
  • coriandru proaspăt tocat
  • sare
  • piper măcinat
O supă delicată pentru cele mai rafinate papile gustative.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.