Home » Supe și ciorbe » Supa spaniola de rosii
Supe și ciorbe

Supa spaniola de rosii

1. Pune sucul de rosii intr-un vas incapator. Adauga jumatate din rosii, castraveti, ceapa si ardei.

2. Adauga restul ingredientelor, cu exceptia cuburilor de gheata, si amesteca bine. Serveste-o la cel putin o ora de la preparare pentru ca aromele sa se intrepatrunda.

3. Se serveste racita cu cuburi de gheata. Garniseste fiecare castron cu restul legumelor.

Poza principala

h_01050438.jpg

4 rosii, taiate marunt

O jumatate de castravete mic, taiat

O jumatate de ardei gras, taiat

O jumatate de ceapa, taiata

2 catei de usturoi, zdrobiti

4 linguri de coriandru taiat marunt

2 lingurite de zahar

Suc de lamaie

2 lingurite de otet

1l de suc de rosii

Sare si piper

50ml de ulei vegetal

Cuburi de gheata

Aceasta reteta nu necesita fierbere, se serveste rece, cu cuburi de gheata si este delicioasa in aceeasi masura in care este racoritoare.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.