1. Pune sucul de rosii intr-un vas incapator. Adauga jumatate din rosii, castraveti, ceapa si ardei.
2. Adauga restul ingredientelor, cu exceptia cuburilor de gheata, si amesteca bine. Serveste-o la cel putin o ora de la preparare pentru ca aromele sa se intrepatrunda.
3. Se serveste racita cu cuburi de gheata. Garniseste fiecare castron cu restul legumelor.
Poza principala
4 rosii, taiate marunt
O jumatate de castravete mic, taiat
O jumatate de ardei gras, taiat
O jumatate de ceapa, taiata
2 catei de usturoi, zdrobiti
4 linguri de coriandru taiat marunt
2 lingurite de zahar
Suc de lamaie
2 lingurite de otet
1l de suc de rosii
Sare si piper
50ml de ulei vegetal
Cuburi de gheata
Aceasta reteta nu necesita fierbere, se serveste rece, cu cuburi de gheata si este delicioasa in aceeasi masura in care este racoritoare.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu