Home » Supe și ciorbe » Supa spaniola marina
Supe și ciorbe

Supa spaniola marina

1. Incalzeste uleiul intr-o oala. Adauga ceapa si usturoiul. Prajeste-le timp de 5 minute.

2. Adauga vinul alb si lasa la fiert pana se evapora.

3. Adauga zeama de pui, smantana, sofranul si patrunjelul. Redu temperatura si lasa la fiert timp de 15 minute. Pune restul ingredientelor in oala si acopera.

4. Lasa la fiert timp de 8-10 minute, pana ce crevetii sunt facuti si midiile s-au deschis (arunca-le pe cele care raman inchise).

5. Asezoneaza cu sare si piper. Serveste cu crostini.

Poza principala

supa_spaniola_de_peste_400.jpg

30ml de ulei de masline
1 ceapa, taiata marunt
2 catei de usturoi, zdrobiti
80ml de vin alb
200ml de zeama de pui
250ml de smantana
un varf de cutit de sofran
un manunchi de patrunjel, taiat marunt
200ml de zeama de merluciu
200g de creveti, fara carcasa
500g de midii intregi
sare si piper
12 crostini calde

Aceasta supa se serveste cu crostini. Aceste mici delicii se pregatesc din bagheta frantuzeasca, taiata in felii de cate 5 mm. Unge unt pe fiecare parte si prajeste-le pana devin crocante.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.