1. Incalzeste uleiul intr-o oala. Adauga ceapa si usturoiul. Prajeste-le timp de 5 minute.
2. Adauga vinul alb si lasa la fiert pana se evapora.
3. Adauga zeama de pui, smantana, sofranul si patrunjelul. Redu temperatura si lasa la fiert timp de 15 minute. Pune restul ingredientelor in oala si acopera.
4. Lasa la fiert timp de 8-10 minute, pana ce crevetii sunt facuti si midiile s-au deschis (arunca-le pe cele care raman inchise).
5. Asezoneaza cu sare si piper. Serveste cu crostini.
30ml de ulei de masline
1 ceapa, taiata marunt
2 catei de usturoi, zdrobiti
80ml de vin alb
200ml de zeama de pui
250ml de smantana
un varf de cutit de sofran
un manunchi de patrunjel, taiat marunt
200ml de zeama de merluciu
200g de creveti, fara carcasa
500g de midii intregi
sare si piper
12 crostini calde
Adaugă comentariu