Home » Supe și ciorbe » Supa thai cu dovleac si cocos
Supe și ciorbe

Supa thai cu dovleac si cocos

  1. Într-o tigaie combinați uleiul și untul iar când acestea încep să sfârâie, adăugați usturoiul și ceapa tocate, ardeiul iute și lemongrass.
  2. Gătiți la foc mic pentru câteva secunde.
  3. Adăugați supa de pui, laptele de cocos și dovleacul.
  4. Aduceți în punctul de fierbere și lăsați până se înmoaie dovleacul.
  5. Cu un blender vertical pasați supa până obțineți o consistență cremoasă.
  6. Serviți cu busuioc tocat.
Poza principala

supa_thai_cu_dovleac_si_cocos.jpg

  • 1 linguriță ulei
  • 15 g unt
  • 1 cățel usturoi, tocat
  • 4 șalote
  • 2 ardei roșii, iuți, tocați
  • 1 linguriță lemongrass, tocat
  • 500 ml supă pui
  • 350 ml lapte cocos
  • 475 g dovleac curățat și tăiat cuburi
  • 1 mână busuioc 
Pentru ca iubim dovleacul, vă invităm să testați o rețetă minunată cu lapte de cocos și busuioc.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE