- Într-o tigaie combinați uleiul și untul iar când acestea încep să sfârâie, adăugați usturoiul și ceapa tocate, ardeiul iute și lemongrass.
- Gătiți la foc mic pentru câteva secunde.
- Adăugați supa de pui, laptele de cocos și dovleacul.
- Aduceți în punctul de fierbere și lăsați până se înmoaie dovleacul.
- Cu un blender vertical pasați supa până obțineți o consistență cremoasă.
- Serviți cu busuioc tocat.
Poza principala
- 1 linguriță ulei
- 15 g unt
- 1 cățel usturoi, tocat
- 4 șalote
- 2 ardei roșii, iuți, tocați
- 1 linguriță lemongrass, tocat
- 500 ml supă pui
- 350 ml lapte cocos
- 475 g dovleac curățat și tăiat cuburi
- 1 mână busuioc
Pentru ca iubim dovleacul, vă invităm să testați o rețetă minunată cu lapte de cocos și busuioc.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu