1. Incalzeste uleiul intr-o oala la foc mediu si rumeneste ardeii timp de 1 minut. Adauga pasta de curry si ghimbirul si prajeste in continuare inca 30 de secunde. Adauga laptele de cocos, sucul si coaja de lamaie si porumbul. Asteapta ca amestecul sa dea in clocot si lasa la fiert timp de cateva minute.
2. Adauga fasiile de pui, acopera si lasa la fiert timp de 3-4 minute sau pana puiul e fiert si porumbul moale. Asezoneaza supa de pui dupa gust si adauga coriandrul, busuiocul si ardeiul iute. Pune supa thailandeza de pui in castroane si presara coriandru taiat marunt si busuioc deasupra.
20ml de ulei de floarea soarelui
1 ardei gras rosu, taiat felii
1 ardei gras galben, taiat felii
1 lingura cu pasta curry verde
1 lingura cu ghimbir proaspat ras
1l lapte de cocos
Coaja si suc de lamaie
1 conserva de porumb
2 piepti de pui file, taiati fasii subtiri
Sare
1 lingura cu busuioc proaspat taiat marunt
1 lingura cu coriandru proaspat taiat marunt
1 ardei iute, taiat marunt
Extra coriandru si ardei iute pentru garnisire
Adaugă comentariu