Home » Supe și ciorbe » Supa thailandeza
Supe și ciorbe

Supa thailandeza

  1. Pune supa de pui la încălzit.
  2. Pregătește tăițeii conform indicațiilor de pe ambalaj.
  3. Adaugă carnea de pui fiartă împreună cu restul ingredientelor, mai puțin legumele și lasă supa să fiarbă.
  4. Legumele taie-le bastonașe și trage-le la tigaie. 
  5. Când carnea este fierbinte adaugă legumele.
  6. Când legumele s-au înmuiat adaugă tăițeii scurși bine.
  7. Servește cu coriandru tocat.

  Credit Foto: Fotolia/ alain wacquier

 

Poza principala

supa_thailandeza_de_pui_cu_taitei.jpg

  • 1 l supă de pui 
  • 150 g tăiței de orez
  • 200 ml lapte de cocos
  • 4 cm ghimbir proaspăt tăiat bastonașe
  • 2 linguri sos pește
  • 1 ardei iute roșu
  • 1 linguriță curcuma
  • 1 linguriță pastă tamarind
  • 1 linguriță zahăr brun
  • 2 linguri zeamă limetă
  • 150 g carne de pui fiartă
  • 250 g legume asortate
  • 2 linguri coriandru proaspăt 
Pregatește o supă aromată și colorată folosind secretele bucătăriei thailandeze.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE