- Pune supa de pui la încălzit.
- Pregătește tăițeii conform indicațiilor de pe ambalaj.
- Adaugă carnea de pui fiartă împreună cu restul ingredientelor, mai puțin legumele și lasă supa să fiarbă.
- Legumele taie-le bastonașe și trage-le la tigaie.
- Când carnea este fierbinte adaugă legumele.
- Când legumele s-au înmuiat adaugă tăițeii scurși bine.
- Servește cu coriandru tocat.
Credit Foto: Fotolia/ alain wacquier
Poza principala
- 1 l supă de pui
- 150 g tăiței de orez
- 200 ml lapte de cocos
- 4 cm ghimbir proaspăt tăiat bastonașe
- 2 linguri sos pește
- 1 ardei iute roșu
- 1 linguriță curcuma
- 1 linguriță pastă tamarind
- 1 linguriță zahăr brun
- 2 linguri zeamă limetă
- 150 g carne de pui fiartă
- 250 g legume asortate
- 2 linguri coriandru proaspăt
Pregatește o supă aromată și colorată folosind secretele bucătăriei thailandeze.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu