Home » Supe și ciorbe » Supa vietnameza cu carne de porc
Supe și ciorbe

Supa vietnameza cu carne de porc

  1. Feliază carnea de porc în fâșii subțiri.
  2. Pune-le într-un castron și adaugă peste ele sucul de lămâie, sosul de soia, sosul de peste si boiaua de ardei. 
  3. Lasă-le să se aromatizeze timp de 15 minute.
  4. Fierbe pastele conform indicațiilor de pe cutie și răcește-le sub jet de apă rece.
  5. Într-un vas de tip wok, pune ulei la încins și prăjește ceapa verde tocată împreună cu ghimbirul ras pentru aproximativ 1 minut.
  6. Adaugă carnea cu tot cu amestecul în care a stat și amestecă continuu.
  7. Prăjește carnea timp de 2 minute apoi adaugă supa de pui sau legume caldă și lasă pe foc până când începe să clocotească.
  8. Când carnea este gătită, adaugă fasolea verde subțire și mai lasă pe foc câteva minute.
  9. Dacă mai scade cantitatea de lichid, poți adăuga un plus de apă fiartă, cel mult 100 ml.
  10. Pune tăițeii în boluri și adaugă carnea, legumele și toarnă supă deasupra. 
  11. Servește cu ardei iute tocat.

 Credit Foto: Fotolia/ sugar0607

Poza principala

supa_vietnameza_cu_carne_de_porc_si_taitei.jpg

  • 275 g file de porc
  • 2 linguri suc limetă
  • 2 linguri sos soia
  • jumătate linguriță boia
  • 2 linguri sos pește
  • 250 g tăiței subțiri
  • 6 fire ceapă verde
  • 1 lingură ghimbir proaspăt
  • 1 l supă legume sau pui
  • 300 g fasole verde
  • 2 lingurițe ardei iute roșu
Ce spuneți de o supă aromată care nu necesită timp de preparare îndelungat, este gustoasă și nutritivă? Pregătește supă vietnameză la tine acasă.
Numar de portii
2-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.