Home » Mâncăruri » Sushi cu somon si avocado
Mâncăruri

Sushi cu somon si avocado

  1. Puneți orezul la fiert în aproximativ 600 ml apă, iar când aceasta atinge punctul de fierbere, lăsați la foc mic pentru 10-15 minute.
  2. Când orezul a absorbit toată apa, stingeți focul și adăugați oțetul împreună cu zahărul.
  3. Amestecați și lăsați vasul deoparte să se răcească.
  4. Într-un castron varsați sucul de la jumătate de lămâie.
  5. Adăugați în acest suc feliile de avocado.
  6. Împrăștiați orezul pe foile de alge.
  7. Adăugați somonul, iar peste somon feliile de avocado.
  8. Rulați strâns umplutura.
  9. Impăturiți cele 4 rulouri în folie alimentară și mențineți la rece până în momentul servirii. 
  10. Porționați și serviți cu sos de soia sau sos wasabi.

  Credit Foto: Fotolia/ teressa

Poza principala

sushi_somon_avocado.jpg

  • 300 g orez pentru sushi
  • 1 avocado 
  • 4-5 felii somon afumat
  • 2 linguri oțet de orez
  • 1 linguriță zahăr
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • 4 foi alge
  • sos de soia
Sushi pentru petreceri, alegerea ideală cu care vei avea un succes total.
Numar de portii
30 bucăți
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE